09:04 / E Shtunë, 07 Nëntor 2020 / V R

Këtë dimër edhe make up-in do ta bëjmë ndryshe

Le ta pranojmë! Gjatë muajve të fundit e keni kursyer goxha make up-in dhe kohën që i dedikonit apo jo? Karantina, puna nga shtëpia dhe tani maska që na mbulon gjysmën e fytyrës na “detyroi” ta lëmë pas dore grimin, por jo dëshirën për t’u rikthyer fuqishëm.

Festat po vijnë dhe ju do të lyheni edhe pse me maskë! Nisur nga këto rrethana, trendet e make up-it për dimrin e 2020 dhe më tej, kanë ndryshuar paksa. Fokusi kryesor janë sytë, si tipari që na duket më shumë kohët e fundit. 

Sido që të festoni, me pizhama, virtualisht apo vetëm me familjen në tryezë, provoni një nga trendet e fundit të këtij sezoni. Keni kohë mjaftueshëm!

1. Sytë prej maceje në aksion!

2. Pak dramë në sy! 

3. Vetulla që kërkojnë vëmendje!

4. Shkëlqimi është sërish në modë!

5. Luani me sytë! Grafikët me ngjyra po ju presin.