15:06 / E Diele, 06 Tetor 2019

Këto janë disa nga arsyjet se pse ata që kanë lidhje të gjata pas marteses divorcohen

Kur jemi në një lidhje të qëndrueshme me dikë që e duam, është e natyrshme të mendojmë për hapin tjetër, martesën.

Ideja për t’u martuar na bën pak të mbingarkuar dhe sjell një buzëqeshje  në fytyrën tonë. Të jetosh së bashku me dikë që e doni përgjithmonë tingëllon perfekte, por realiteti ndryshon.

Kur jeni i martuar, jo çdo ditë do jetë një përrallë edhe pse e doni njëri-tjetrin.

Këto janë disa arsyjet që e bëjnë një marrëdhënie të përfundojë:

Mungesa e zotimit

Keni qenë shumë të dashuruar në fillim

Ndoshta në të vërtetë nuk ishte dashuri

Nevojat tuaja kanë ndryshuar

Keni zbuluar një anë të re të partnerit tuaj./indeksOnline/.