07:50 / E Enjte, 01 Shkurt 2018

Këto janë traditat që duhet të kryesh për t’u martuar në Indi (Video +16)

India është një shtet i cili karakterizohet me popuj të ndryshëm dhe me traditat interesante të tyre.

Një traditë e tmerrshme e Hinduve është se duhet të tregosh që je i devotshëm dhe i përkushtuar ndaj fesë, shkruan Indeksonline.

Por, për të bërë një gjë të tillë, duhet të durosh dhimbjet e shpimit të faqeve.

Po ashtu, një traditë tjetër është të ecësh mbi thëngjill të ndezur për të treguar adhurimin ndaj perëndive. /Indeksonline/

Temat: