17:11 / E Diele, 21 Korrik 2019

Këto janë xhinset që ju tregojnë të hollë dhe rrijnë mirë në çdo trup

Siç e themi dhe përsërisim vazhdimihst, xhinset janë zgjidhje e çdo kohe, për të gjitha! E mira e kohëve ‘moderne’ është se tendencat poi u rrikthehen kohëve të shkuara, pra, ato xhinset që jaën harruar nëpër dollapë, mund t’i nxirrni e të dukeni sërish bashkëkohore.

387ff1a5ebf7cd8c025540ca65dd433b


Tendenca e kësaj vjeshte, përveçse është praktike, të tregon edhe më elegante…Në fakt, këto janë vetëm disa nga modelet që do të ‘shëtisin’ këtë vjeshtë, sepse ka edhe të tjera që jua kemi treguar në shkrimet e mëparshme…

08e900b084e87a108d07e99b88a6aa6d

b49670e5053f1bd5a2b66d99f4e59a4b

1505895939 best of nyfw ss2016 streetstyle part1 108

13770d58d9e9cc057376ffb868fe364e s fashion style fashion

1505895984 gida ambrosio

c41c4430068a9cde7384f206a20ce17e

13b6c7bd995466bc0ae032438d71b4b9

d97f2441c1a232107c277d18a70a9c9c