14:19 / E Mërkurë, 23 Maj 2018 / indeksADMonline

Këto shenja tregojnë se jeni të fiksuar pas marrëdhënieve intime!

Keni dëgjuar ndonjëherë për fiksimin pas seksit?

Ky lloj fiksimi konsiderohet i sindromë ama mund të jetë gjithashtu edhe çrregullim psikologjik. E keni pyetur ndonjëherë veten se sa të fiksuar jeni pas seksit?

Po ju japim 4 shenjat që e tregojnë, në mënyrë që fshehurazi të testoni veten.

Urgjenca seksuale
Nëse e gjeni veten duke kërkuar seks me urgjencë, atëherë me shumë mundësi ju jeni të fiksuar pas seksit.

Marrëdhënie të pakontrolluara
Nëse jeni gati të kryeni marrëdhënie të pakontrolluara vetëm e vetëm për të plotësuar nevojat tuaja seksuale, atëherë me shumë mundësi ju jeni të fiksuar keq pas këtyre marrëdhënieve.

Pornografia
Jo të gjithë njerëzit që shohin porno kanë prirjen të jenë të fiksuar pas seksit. Ama nëse nevoja për të parë video apo foto me përmbajtje pornografike është e pashmangshme e mira do të ishte të takonit një specialist.

Masturbimi
Nëse e ndjeni të nevojshëm masturbimin shumë më shpesh nga sa duhet, atëherë ju vuani nga një çrregullim psikologjik i cili jua shkakton këtë. Zakonisht individë me të tilla çrregullime kanë tendencën e masturbimit në vende dhe momente të papërshtatshme,

Temat: