23:57 / E Shtunë, 21 Prill 2018 / indeksADMonline

Shumica e lidhjeve nisin me marrA�dhA�nie intime zhgA�njyese

Mos e humbni shpresA�n nA�se keni pasur marrA�dhA�nie seksuale me dikA� me tA� vA�rtetA�, dhe kjo ishte pak zhgA�njyese.

Sipas njA� studimi, rezulton se shumica e marrA�dhA�nieve fillojnA� me seks jo tA� mirA�, prandaj hera e parA� nuk A�shtA� tregues i mirA�. Ky A�shtA� njA� lajm i mirA�, apo jo? NjA� sondazh i 2,000 amerikanA�ve zbuloi se 58% e atyre qA� kishin marrA�dhA�nie seksuale pA�r herA� tA� parA� me partnerin e tyre, ishte i vA�shtirA� e nA� disa raste i tmerrshA�m, shkruan e pA�rditshmja britanike a�?Metroa��, pA�rcjell Indeksonline.

NjA� studim zbuloi se shumica prej nesh ndihen tA� shqetA�suar pA�rpara se tA� bA�jnA� marrA�dhA�nie seksuale me njA� partner tA� ri.

53% thonA� se shqetA�sohen se si duket trupi i tyre, ndA�rsa 48% janA� nA� gjendje tA� kA�naqin partnerA�t e tyre

PesA� gjA�rat kryesore qA� njerA�zit shqetA�sohen para seksit me njA� person tA� ri:

PA�r burrat: TA� kA�naq partneren, tA� pasurit orgazA�m, nA�se mund tA� qA�ndroj gjatA� i fuqishA�m, si duket trupi im.

PA�r gra: Eksperimentimi nA� pozicione tA� ndryshme, si duket trupi ime, tA� kA�naq partnerin tim.

Ndoshta ne duhet tA� themi hapur se nuk do tA� hedhim njA� marrA�dhA�nie vetA�m sepse nA� herA�n e parA� nuk A�shtA� e mirA�.

Mesatarisht, njerA�zit do tA� tolerojnA� katA�r ose pesA� pA�rvoja seksuale tA� kA�qija me dikA� pA�rpara se tA� prishin lidhjen.

Temat: