17:17 / E Martë, 16 Prill 2024 / Gj. Sh

Këto tre shenja kanë më shumë gjasa të ndahen brenda muajve të ardhshëm

Nëse lidhja juaj po përballet me sprova, deri në atë pikë sa keni filluar të mendoni të ndiqni rrugë të ndryshme nga partneri juaj, shanset për të marrë këtë vendim në muajt në vijim janë më të mëdha nëse i përkisni një prej tre përfaqësuesve të zodiakut në vijim:

Luani:

Nëse jeni në një lidhje, partneri juaj mund të mos plotësojë nevojat tuaja dhe Urani mund të sjellë ndryshime të papritura ose dëshirën tuaj për liri dhe pavarësi. Mund të ndodhë gjithashtu që partneri juaj të jetë ftohur papritmas. Flisni me të hapur për atë që ju shqetëson dhe çfarë ju nevojitet.

Akrepi:

Viti sjell ndryshime të mëdha në marrëdhënie, nën ndikimin e Saturnit dhe Plutonit. Mund të hyni në një lojë pushteti me partnerin ose të përjetoni një transformim emocional. Tendenca juaj për të mbianalizuar gjërat mund të jetë e dobishme në këtë rast. Një zhytje në ndjenjat tuaja mund të çojë në një ndryshim rrënjësor, edhe nëse kjo do të thotë një ndarje.

Peshqit:

Nën ndikimin e Saturnit, mund të përjetoni fillimin e një përçarjeje në marrëdhënien tuaj, e cila do të zgjasë deri më 24 maj, kështu që gjërat mund të rregullohen, qoftë edhe përkohësisht, të paktën deri më 29 qershor, kur ekziston rreziku serioz për t’u hapur ‘portat e ferrit’. Mos u habitni nëse filloni ta shihni partnerin tuaj si njeriun më të padurueshëm në botë, edhe nëse keni menduar se po kaloni mirë deri tani. Ndoshta ndjenjat janë të ndërsjella.