14:29 / E Enjte, 16 Gusht 2018

Këto zambak uji janë aq të mëdha sa mund të uleni mbi ta dhe të notoni (Foto)

Në kryeqytetin Taëain të Taipei, turistët dhe mysafirët mund të shkojnë në Parkun Shuangxi nëse duan një foto të denjë duke lundruar në një zambak uji gjigant.

Parku i qytetit të Taipei City gjendjen specie të rralla të zambakëve të cilët kanë një madhësi të mjaftueshme sa për të ju zënë dhe juve.

Për të mbrojtur sipërfaqen e bimëve nga dëmtimi, vizitorëve u kërkohet të uulen në një mbulesë plastike dhe kanë vetëm 1 minutë kohë për të qëndruar në to, para se të zbresin.

Ato janë mbresëlënëse për t’u parë, por njëkohësisht të vështira për t’u rritur./Indeksonline/