11:11 / E Mërkurë, 05 Tetor 2022 / Andronika

Khloe Kardashian dështon keq me “photoshop”, pasi fansat e gozhduan fshiu fotot

Khloe Kardashian ka dështuar keq me photoshop.

Ajo ka bërë që beli i saj të duket qesharak duke e zvogëluar më shumë së duhet…të cilat foto ajo mandej i ka shlyer.

Dora e saj po ashtu dukej shumë i dobësuar me krahun që ishte prerë.

Dëshmi tjetër që fotografia ishte prekur ishte muri në krahun e saj të majtë dhe një pasqyrë me kornizë të arit në krahun e djathtë të saj që kishte një valë.

Por, veterania e “Keeping Up With The Kardashians”, u ngut për ta shlyer atë, shumë shpejt pasi që e postoi në rrjetet sociale.