10:55 / E Enjte, 24 Nëntor 2022 / k.v

KIA rrëmben çmime prestigjioze

Akoma më shumë vlerësime për gamën tonë të modeleve të elektrizuar.

Kia Niro EV tërësisht i ri sapo ka fituar një çmim prestigjioz Golden Steering Wheel Award, ndërsa Sportage Plug-in Hybrid ka zënë vendin e dytë në kategorinë ‘Compact SUV’ dhe EV6 GT është i dyti në kategorinë ‘Mid-size and Luxury’.

Parku i Biznesit, Drenas, Kosovo, 13000
045 121 014
www.kia-kosova.com/