21:47 / E Hënë, 05 Dhjetor 2022 / GF

Kjo është banorja e tretë e Big Brother VIP Kosova

Vivien Thano vjen nga Shqipëria dhe po hyn si banorja e tretë në shtëpinë e famshme BBVK.

Ajo nuk është e panjohur për publikun sepse e kemi parë në disa emisione të dashurisë.

Vivien thotë se është beqare mirëpo është e hapur të gjejë dashurinë brenda formatit.