17:16 / E Diele, 19 Janar 2020

Kjo është simptoma e parë e kancerit të zorrës së trashë

Ju nuk duhet ta injoroni – kjo është simptoma e parë e kancerit të zorrës së trashë.

Mësuesja Sara Bates mori kancer të zorrës së trashë në moshën 42-vjeç, dhe simptoma e parë që ajo vuri re ishte një ndryshim në jashtëqitje.

Sipas saj, ajo pati fatin të fliste hapur me familjen, miqtë dhe mjekët, pasi më vonë doli për të shpëtuar jetën e saj.

Ndërsa shumë njerëz kanë probleme të flasin për ndryshimet që vini re në trupin tuaj, duke e konsideruar këtë shumë private dhe delikate, ajo është e vetëdijshme që të flasësh për të i ka ndihmuar asaj që të zbulojë me kohë një tumor malinj.

“Gjëja e fundit për të cilën kam dashur të flas me një doktor ose familje, ishte të kisha një stol, por doli që unë isha gjallë sot falë kësaj,” tregon gruaja e guximshme.

Mos i humb