14:37 / E Hënë, 30 Nëntor 2020 / OSH

Kjo është vetura me tingullin më të mirë të motorit në botë

“Lamborghini Aventador” konsiderohet të jetë modeli me tingullin më të mirë të motorit. Motori i saj është V12 me një vëllim prej 6.5 litrash.

Tingulli i motorit më i mirë me ndihmën e një sistemi të veçantë të shkarkimit.

12 mijë dollarë kushton pajisja, e cila mundëson këtë tingull dhe që prodhohet nga gjiganti japonez, “Brilliant Exhaust”./Indeksonline/