20:42 / E Mërkurë, 11 Tetor 2017 / indeksADMonline

Kjo që ka bërë ky fotograf është e mahnitshme (FOTO)

Përditshmëria – është një pjesë e pashmangshme e jetës për shumicën prej nesh, sidomos njujorkezëve.

Fotografi danez Peter Funch shpenzoi afër 10 vjet për të fotografuar njerëz që nxitonin për në punë në mëngjes, transmeton Klan Kosova.

Fotografitë janë mbresëlënëse dhe janë realizuar mes vitit 2007 deri në vitin 2016, dhe secila prej tyre është kapur mes orës 8:30 të mëngjesit deri në 9:30.

Ajo çka vërehet dukshëm në imazhet e mëposhtme, është ndryshimi në njerëz gjatë viteve.

2012.06.08 And 2 Weeks Later

2007.06.27 And 9 Years LaterPeople-Street-Photography-9-Years-Peter-FunchPeople-Street-Photography-9-Years-Peter-FunchPeople-Street-Photography-9-Years-Peter-FunchPeople-Street-Photography-9-Years-Peter-Funch2012.05.31 And 2 Months Later2012.06.27 And 2 Weeks Later2012.07.17 And 1 Year Later