23:50 / E Premte, 23 Shtator 2022 / MSH

Kjo shenjë e horoskopit nuk harron kurrë

Ka njerëz që vlerësojnë një rrëfim të përzemërt, një falje dhe një përqafim që do të lehtësojë çdo kujtim negativ dhe do të fshijë çdo dhimbje. Në fakt, shumë herë, ata justifikojnë sjelljen e keqe dhe përpiqen të përfitojnë nga ndjeshmëria e tyre.

Megjithatë, është një linjë shumë e hollë që të dërgon në një kërkim falje. Pra, mesa duket ky besim duket se i kushtohet vëmendje shenjave që nuk falin lehtë.

Bëhet fjalë për Akrepin. Dispozita përsëritëse e faljes përbën këndvështrimin e tij bazë për këtë çështje. Ai e di që nëse fal një herë do të ndodhë përsëri. Në fund të fundit, sot kjo fjalë është zhveshur nga çdo ndjenjë emocioni.

Por, të gjithë e dimë shumë mirë natyrën e Akrepit…

I mirë me të mirën, i keqi me të keqen, ndaj kush vendos ta dëmtojë duket se ka humor të luajë me zjarrin!

Përfundim: Mendoni dy e tre herë se si do t’i afroheni përsëri, sepse Akrepi nuk harron dhe nuk mashtrohet, përkundrazi, ju thumbon atje ku nuk e prisni.