14:41 / E Hënë, 13 Korrik 2020

Kjo verë do vetëm kombinime të guximshme ngjyrash!

Zymtësinë e gjithë ndodhive të kësaj vere, mund ta mundni vetëm përmes stilit! Më shumë se kurrë kemi nevojë për ngjyra dhe kombinime aq të guximshme sa kanë fuqinë të ndryshojnë dhe humorin tonë! 

Disa ide, po jua japim ne tani!

#1. Kombinim ngjyrash pastel!

Kjo verë do vetëm kombinime të guximshme ngjyrash!

#2. Kjo ngjyrë do t’i bëjë pizhamet të mos ngjajnë si të tilla!

Kjo verë do vetëm kombinime të guximshme ngjyrash!

#3. Një fustan i verdhë, i gjatë, me printe lulesh!

Kjo verë do vetëm kombinime të guximshme ngjyrash!

#4. Nëse zgjidhni lejlanë, sigurohuni të bëni kombinime ngjyrash të forta. Diçka e verdhë ose bojëqielli do të ishte perfekte.

Kjo verë do vetëm kombinime të guximshme ngjyrash!

#5. Bëni miksim të ngjyrave të çelëta.

Kjo verë do vetëm kombinime të guximshme ngjyrash!

#6. Një veshje prej barbie, s’ka pse t’i mungojë korrikut!

Kjo verë do vetëm kombinime të guximshme ngjyrash!

Mos i humb