08:24 / E Shtunë, 07 Korrik 2018

Kjo verë vjen me rroba banje të parehatshme dhe të çuditshme (Foto)

Meqenëse moda nuk ka më ç’të bëjë tjetër përveç eksperimentimeve, ka menduar që këtë vit të mos hedh në treg ndonjë model të rri rrobash plazhi por thjesht të bëjë një lidhje ndryshe të atyre që kemi pasur.

safe image 768x432

Në fakt, nuk është ndonjë lidhje e panjohur, të gjitha ne e kemi praktikuar sa herë që përpiqemi të mbulojmë të gjitha shenjat e bardha të rripave në lëkurë…Këtë vit, të paktën vajzat që ndjekin modën, do t’i veshin kështu gjithë kohës.

23

Jemi të sigurt që nuk ka asgjë të rehatshme në këtë model(as edhe të bukur), megjithatë, kush të dojë le ta bëjë.

21 1