15:18 / E Martë, 09 Janar 2018

Kompania bën një sistem për të monitoruar urat në botë (Video)

Kompania e famshme “AT&T” ka gjetur një zgjidhje për monitorimin e urave të mëdha. Kjo kompani ka krijuar një sistem senzorësh për të sjellur stabilitet në urat e famshme.

Sistemi përmbanë senzorë special dhe kamera të zgjuara të cilat duhet të vihen në secilën urë për tu kontrolluar nga distanca nëpëmjet sistemit të kompanisë “AT&T”.

Secili qytet që do sigurinë e urave të saj, duhet të kontaktoi kompaninë për të bërë marrëveshje.

San Diego do të jetë vendi i parë ku ky sistem do të filloi aplikimin në urat e saj./Indeksonline/

Temat: