18:18 / E Mërkurë, 11 Maj 2022 / GF

“Komplikimet e Diabetit”, profesoresha Berisha-Muharremi ligjëron para 60 mjekëve

Profesoresha e njohur Venera Berisha-Muharremi ka ligjëruar për temën “Komplikimet e Diabetit” para 60 mjekëve të QKUK-së.

Ligjërata është bërë në kuadër të Programit të Zhvillimit të Vazhdueshëm Profesional në QKMF.

Ajo thotë se ishte kënaqësi e veçantë ligjërimi dhe diskutimi me Mjekët Familjarë të Prishtinës.