21:40 / E Premte, 09 Dhjetor 2022 / MSH

Komuna e Prishtinës publikon emrat e bizneseve fituese për “Tregun e fundvitit”

35 biznese do të ekspozohen me produktet e tyre në Tregun e fundvitit në qendër të Prishtinës.

Komuna ka publikuar listen e bizneseve fituese, të cilat janë ndarë në tri kategori: A, B dhe C.

Këto janë bizeset që do të mund të gjeni në qendër të kryeqytetit.