12:44 / E Enjte, 26 Mars 2020

Komuna e Prishtinës, synon të krijojë ekipe vullnetare për t’iu ndihmuar të moshuarve

Kryetari i  komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka bërë të ditur se këtë janë është krijuar ekipi i vullnetarëve në komunë, për shpërndarjen pakove higjienike dhe ushqimore për ata që kanë më së shumti nevojë.

Ai tutje ka njoftuar se komuna e Prishtinës është duke e shqyrtuar mundësi për krijimin e ekipeve që do të ndihmojnë të moshuarit që jetojnë vetëm, në mënyre që tua ofrojnë shërbimet pa pasur nevojë ata të dalin nga shtëpitë apo banesat e tyre.

Postimi i plote i Shpend Ahmetit:

Mos i humb