10:31 / E Mërkurë, 21 Tetor 2020 / indeksADMonline

Konfirmohet Grupi parlamentar NISMA-AKR, Endrit Shala kryetar

Është konfirmuar Grupi parlamentar NISMA-AKR që ka gjashtë deputetë dhe kryetar i saj është Endrit Shala.

“Në bazë të rregullores së Kuvendit, më 19 tetor është formuar Grupi parlamentare NISMA-AKR me gjashtë deputetë dhe kryetar Endrit Shalën. NISMA-ARK-së nga 20 tetori i takojnë gjitha të drejtat e caktuara me rregulloren dhe aktet e tjera”, ka thënë kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani.

U votuan anëtarët në komisione nga Grupi parlamentar NISMA-AKR.