21:59 / E Mërkurë, 31 Maj 2023 / AR

Konsiderohej ndër vajzat më të bukura në botë, sot Heather Locklear duket krejtësisht ndryshe

Aktorja amerikane dhe ylli i serialit “Melrose Place”, Heather Locklear, ishte një seks simbol në vitet e tetëdhjeta, por me kalimin e viteve ka pësuar ndryshime të mëdha në dukjen e saj.

Fytyra e saj është shtrembëruar dhe fryrë nga operacionet e shumta estetike.

Përveç operacioneve, Heather njihet edhe për jetën e saj të shthurur të dashurisë, por edhe për alkoolizmin dhe shpërthimet e saj agresive, ndaj shkaktoi një skandal të madh kur e rrahu partnerin gjatë një tërbimi, ndaj policia duhej të reagonte.