19:12 / E Mërkurë, 11 Shtator 2019

Kordelet kryefjala e vjeshtës! Këto janë modelet që do të bëjnë namin

Gjatë vjeshtësflokët është mirë që t’i mbajmë të shkujdesur, pa i drejtuar apo pa e tepruar me onde. Në këtë periudhë flokët kanë më shumë mundësi që të bien, prandaj mbajtja e tyre në mënyrë sa më të lirshme do ju ndihmonte shumë në mirëmbajtjen e tij.

Mjafton vetëm një kordele për t’ju bërë të dukeni më stil dhe të përshtateni me trendt e fundit.

Kordelet u prezantuan si fillim në koleksionin e pranverë 2019 dhe sërish do të vazhdojnë të jenë kryefjala e veshjeve edhe sezonin e vjeshtës.

Më lartë po ju tregojmë disa modele mjaft interesante të kombinuara edhe me veshjet.