08:14 / E Mërkurë, 25 Mars 2020

Koronavirusi, në Shqipëri shpallet gjendja e fatkeqësisë natyrore

Qeveria shqiptare ka shpallur gjendjen e fatkeqësisë natyrore.

Deri më tani, në Shqipëri janë shkaktuar pesë viktima, si dhe 123 persona të prekur nga Covid-19.

Vendimi është publikuar në Fletoren Zyrtare.

Mos i humb