13:01 / E Martë, 03 Tetor 2023 / mp

Kosova siguron tri vaksina të reja

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia ka bërë të ditur se në Kosovë kanë arritur tri.

“Janë siguruar tre vaksina, kundër rotavirusit, pneumokokut e meningjitit dhe vaksinën HPV, kundër kancerit të qafës së mitrës”, ka shkruar Vitia.

Vitia shtoi se gjithashtu është gjashtëfishuar buxheti për vaksina dhe është shtuar buxheti për mbrojtje dhe parandalim.