14:08 / E Hënë, 03 Maj 2021 / OSH

Kosovari vozit Mercedesin me rrotën që e rrezikon atë dhe të tjerët në komunikacion

Siguria e automjteve në rrugët e Kosovës shpeshherë nuk është në nivelin e lartë.

Ky Mercedes në rrugën Podujevë-Prishtinë e dëshmon këtë më së miri.

Vetura me tabela të regjistrimit 02 s’ka aspak siguri, gjë e cila shihet qartë në këtë video.

Rrota e prapme e Mercedesit shihet se nuk ka fare balanc dhe me të nuk ka garancë drejtuesi i makinës, por edhe të tjerët në komunikacion./Indeksonline/