12:01 / E Shtunë, 10 Qershor 2023 / A. M.

Kryeministri kanadez në një vizitë të papritur në Kiev

Kryeministri i Kanadasë, Justin Trudeau, ka bërë sot një vizitë të papritur në Ukrainë.

Udhëheqësi kanadez bëri nderimet e tij për ushtarët e rënë ukrainas në një vend përkujtimor në Kiev.

Vizita e tij është një shfaqje mbështetjeje për Ukrainën, e cila po përgatitet për një kundërofensivë të shumëpritur kundër Rusisë.

Kanadaja, një anëtare e NATO-s, ka ofruar mbështetje ushtarake dhe financiare për Ukrainën gjatë gjithë luftës.