12:54 / E Martë, 10 Shtator 2019

Ku është nisur BMW me këtë grilë të re?

BMW ka bërë debutimin e Concept 4 në Panairin a makinave në Frankfurt.

Concept 4 është një makinë që shikon gjeneratën e ardhshme të Serisë 4, M3 dhe M4.

Një ndryshim qartë që vërehet është grila e dyfishtë (e cila nuk duket edhe aq e bukur) për të cilën BMW thotë se është frymëzuar nga modelet ikonikesi 328 dhe 3.0 Csi.

“Veshkat gjithmonë kanë qëndruar për BMW”, thotë Domagoj Dukec, drejtuesi i projektit në BMë.

“BMW Concept 4 i vendos ato me besim dhe me cilësi të lartë si asnjë automjet tjetër deri më tani. BMë Concept 4 ofron një vështrim në ekspresiv fytyra e serive të reja 4 “.

Për moment ky është vetëm një koncept dhe asnjë detaj teknik nuk është i disponueshëm për momentin. /IndeksOnline/