Kuriozitete

  • Ujku shfaqet në një fshat të Dragashit, afër rrugës ku kalojnë nxënësit
  • Si do të jetë dashuria dhe puna sot për ju
  • U shtir si femër, shqiptari i zhvat 10,000 të riut italian duke e kërcënuar me video intime