08:08 / E Shtunë, 18 Maj 2024 / FR

Kurti dhe Murati sot marrin pjesë në konferencë

Kryeministri Albin Kurti dhe ministri i Financave, Hekuran Murati sot marrin pjesë në konferencën për shënimin e fillimit të pilotimit të skemës për reformën e asistencës sociale në Kosovë.

Ajo fillon nga ora 13:30, në Objektin e Qeverisë.