11:30 / E Mërkurë, 27 Tetor 2021 / A. M.

Kurti zemërgjerë me familjet e dëshmorëve, përfitojnë afro 1200 euro për 2 muaj!

Kryeminsitri i Republikës, Albin Kurti ka bërë të ditur se sot Qeveria e tij ka aprovuar për dyfishimin e pagesës për përfituesit e skemës së ndihmës sociale për periudhën  nëntor- dhjetor 2021.

Kësisoj, familjet e dëshmorëve do të marrin afro 1200 mijë euro për 2 muajt e ardhshëm.

“Me anë të këtij vendimi, Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ndanë mjete të cilat synojnë përkrahjen financiare për përfituesit e skemave të ndihmës sociale për periudhën Nëntor – Dhjetor 2021, me dyfishim të pagesës mbi vlerën bazë dhe shtesave, të aprovuar më parë me vendim të Qeverisë”, thuhet në njoftim. /Indeksonline/