15:43 / E Enjte, 24 Tetor 2019 / indeksADMonline

Kusari: Raporti i ekspertizës zvicerane hodhi pak dritë mbi të vërtetën e Deharit

Kryetarja e Alternativës , Mimoza Kusari ka reagur lidhur me raportin e ekspertizës me rastin e vdekjes së Astrit Deharit.

Kusari përmes një postimi në facebook ka shkruar Raporti i ekspertizës zvicerane hodhi pak dritë mbi të vërtetën e vdekjes së Astrit Deharit deri sa ishte në mbajtje të drejtësisë Kosovare.

Sipas saj është radha e drejtësisë kosovare ta dëshmojnë drejtësinë për Deharin.

Ja postimi i tij:

Raporti i ekspertizës zvicerane hodhi pak dritë mbi
të vërtetën e vdekjes së Astrit Deharit deri sa ishte në mbajtje të drejtësisë Kosovare.

Drejtësia Kosovare tash e ka testin jetik të ndriqojë të gjitha rrethanat të cilat quan në vdekjen e Astritit dhe gjithë zingjirin komandues e përgjegjës për këtë vdekje.

Institucionet e Kosovës duhet të dëshmojnë se kanë potencial të sjellin #DrejtësiPërAstritin dhe tërë familjen e tij, ndërsa qytetarët e Republikës duhet të marrin konfirmimin se Drejtësia në Kosovë ende ka shpresë!