12:39 / E Premte, 07 Tetor 2022 / B O

Kush është kosovarja që fitoi garen Miss Freedom në Stamboll

Pak ditë më parë në kryeqytetin e Turqisë, në Stamboll u organizua gara për kurorën e ‘Miss Freedom of the World”.

Pjesëmarrës në këtë garë ishin mbi 20 shtete të ndryshme të botës.

Në këtë kontest të bukurisë, Misset nga Shqipëria dhe ajo nga Kosova zunë vendet:

Arbora Rrecaj- Fituese e Miss Global International World 2022.
Armela Shabi – Fituese e Miss Global International 2022.
Eriselda Hyko – Fituese vendit 2 Global International World 2022.

Kjo është kosovarja Arbnora Rrecaj që mori kurorën e Miss Freedom në Stamboll.