16:50 / E Martë, 15 Maj 2018

Kush ka thënë se qentë nuk kanë frikë nga asgjë? (Video)

Pothuajse të gjithë njerëzit anembanë botës kanë frikë nga kafshët, e sidomos qeni që nuk ngurron të të sulmoj.

Por, sikurse ne që kemi frikë nga qentë, edhe ata kanë pikat e tyre të dobëta, transmeton Indeksonline.

Në një video të realizuar në Kinë, shihen qentë të cilët nuk kanë guxim as të lëvizin.

Kjo, pasi pronarët e tyre i kanë vendosur mbi urën e xhamit dhe  tentojnë t’i tërheqin pas vete.

Megjithatë, qentë qëndrojnë ulur dhe shihet qartë frika që ata ndjejnë. /Indeksonline/

Temat: