17:52 / E Mërkurë, 05 Dhjetor 2018 / indeksADMonline

Qeni “Ronaldinho” që ka mahnitur me përformancën e tij

Gjatë pushimeve verore, në bregdetit, të gjithë kemi pak qejf që të luajmë me top, ndoshta duke e mbajtur atë në një rreth me objektivin për të mos e lënë të bjerë në rërë. Diçka normale, për t’u argëtuar dhe zbavitur.

Topi, rëra dhe deti. Në Brazil është si buka e përditshme.

Video që do të shihni më poshtë, megjithatë, tregon se jo vetëm njerëzit, por tashëm edhe kafshët dinë të luajnë me top. Më jo më kot është sporti më popullor dhe fryma e Brazilit.

Temat: