10:54 / E Enjte, 14 Qershor 2018

Kuvendi miraton dy raporte vjetore

Përkundër numrit të vogël të deputetëve, Kuvendi po vazhdon të mbaj seancën e saj.

Me të filluar kjo seancë, Kuvendi miratoj disa raporte vjetore.

Më 67 deputetë sa ishin në sallë, me 44 pro, 18 kundër dhe 5 abstenime

Pas këtij miratimi, ata miratuan edhe raportin vjetor të Drejtësisë 2017.

Me 60 vota pro dhe 3 abstenim ky raport u kalua./Indeksonline/