11:13 / E Martë, 17 Prill 2018

Kuvendi miraton formimin e komisionit hetimor pA�r deportimin e shtetasve turq

Kuvendi i KosovA�s nA� vazhdimin e seancA�s sA� sotme ka miratuar formimin e komisionit hetimor pA�r deportimin e shtetasve turq.

Ky komision hetimor A�shtA� miratuar me 66 vota pA�r dhe 5 abstenime.

Ndryshe, autoritetet e sigurisA� mA� 29 mars kishin arrestuar 6 shtetas turq dhe tA� njA�jtit i kishin depA�rtuar nA� Turqi./Indeksonline/