12:58 / E Hënë, 18 Nëntor 2019

Ky është emri dhe prejardhja e të dashurit të Genta Ismajlit

Pak ditë më parë u zbulua  lajmin se Genta Ismajli është në lidhje.

Ne publikuam edhe pamje të çiftit në dalje publike por një detaj nuk u kuptua – identiteti i mashkullit që ia mori zemrën Gentës.

Tashmë nga Prive zbulohet se kush është ai.

Mashkulli i zemrës quhet Husen dhe është turk. Ai jeton mes Turqisë dhe Zvicrës ku ka bizneset e tij.

Tani, vizitat e shpeshta të Gentës në Turqi kuptohen me të gjitha arsyet e tyre.