07:43 / E Mërkurë, 28 Mars 2018

Ky është vendi që konsumon më së shumti çokollata

Vështirë se ka ndonjë person që nuk i adhuron çokollatat. Por sic duket është një popull që janë të fiksuar pas tyre.

Britanezët janë “fansat” më të mëdhenj të çokollatave. Vetëm gjatë vitit 2017 ata kanë konsumuar 8.4 kilogram çokollatë për person, transmeton Indeksonline.

Ndërkaq, pas britanezëve vijnë qytetarët e Zvicrës. Ata konsumojnë rreth 8.3 kilogram gjatë vitit. Pas tyre pasojnë gjermanët me 8.2, rusët me 6.8 dhe austriakët me 5.3 kg çokollata të ngrëna gjatë 2017ës./Indeksonline/

Temat: