10:49 / E Martë, 17 Prill 2018

Ky A�shtA� vendimi i komisionit pA�r ndeshjen e kurdisur nA� futsallin kosovar (Foto)

Ndeshja e manipuluar javA�n e kaluar nA� futsallin kosovar nA� mes tA� DrenicA�s dhe MitrovicA�s ka njA� epilog tA� ri. Komisioni i futsallit nA� mbledhjen e mbajtur dje ka marrA� vendim qA� kjo ndeshje tA� pA�rsA�ritet.

Indeksonline ka siguruar vendimin nA� tA� cilin thuhet se shkelja esenciale kishte ndikim tA� drejtpA�rdrejt nA� ndeshje.

Mirpo, ky vendim nuk duket aspak serioz dhe i drejt pasi qA� nA� videon e siguruar nga Indeksonline shihej qartA� sA� bA�het fjalA� pA�r kurdisje rezultati me qA�llim qA� Mitrovica tA� shA�nonte fitore pA�r tA� qenA� mA� afA�r mbijetesA�s.

Se ndeshja ishte e montuar, tregonte edhe njA� koment publik i lojtarit tA� DrenicA�s, Rrustem Dobra./Indeksonline/