15:04 / E Shtunë, 13 Janar 2018 / indeksADMonline

Ky kamion i Mercedes ju çon në vende ku automjetet tjera nuk munden

Unimog, është një automjet i Mercedes-Benz për të cilin ndoshta nuk keni dëgjuar.

Mercedes fillimisht e krijoi atë si një alternativë ndaj traktorëve, duke ofruar aftësinë për të lëvizur me shpejtësi më të madhe në rrugë sesa makinat tjera bujqëssore.

Hapësira e madhe, boshtet e saj portative, e kombinuar me sistem tërheqës me të gjitha rrotat dhe një kornizë që përkulet si pjesë e pezullimit, bëri që Unimog të ju dërgoj pothuajse kudo, dhe kjo është ajo që e bëri Unimog kaq popullor me fermerët dhe ushtritë anekënd globit. /IndeksOnline/