17:06 / E Enjte, 14 Mars 2019

Ky mekanik është shembull i punës së ndershme

Shumica e mekanive specializohen në një fushtë të veçantë. Të tillë për makina, kamionë, motorë, madje edhe për biçikleta.

Ky mekanik aziatik duket që jetë mjaft i përgjitshëm dhe puna e tij në një video që është bërë virale është përshëndetur nga të gjithë. /IndeksOnline/