10:46 / E Diele, 29 Mars 2020

Lamborghini Hurcan vs Porsche 911 Turbo S, ky është fituesi

Porsche dhe Lamborghini dy na markat më të njohura të veturave sportive, kanë zhvilluar gara në mes vete.

Të dyja makinat posedojnë motor me shumë kuaj fuqi andaj natyrisht që edhe gara në mes tyre është mjaftë interesante, shkruan IndeksOnline.

Në nisjen fillestare dominoi porsche kurse Lamborghini pas disa metrave ju afrua mirëpo prap në vijën e finishit në garën ‘Drag Race’ e para arriti Porsche.