07:10 / E Mërkurë, 25 Prill 2018 / indeksADMonline

LDK mbanA� tryezA�n me partitA� politike

Tryeza e thirrur nga Lidhja Demokratike e KosovA�s (LDK), nA� tA� cilA�n janA� ftuar tA� gjithA� liderA�t e partive politike, do tA� mbahet sot duke filluar nA� orA�n 13:00 nA� Kuvendin e KosovA�s.

Deri tani pjesA�marrjen nA� kA�tA� tryezA�, ku pritet tA� diskutohet pA�r caktimin e datA�s sA� zgjedhjeve dhe pA�r temat tjera me rA�ndA�si pA�r vendin, e kanA� konfirmuar AAK, Nisma dhe VetA�vendosje.

NdA�rsa PDK ende nuk e ka konfirmuar. ZyrtarA� tA� kA�saj partie kanA� pohuar pA�r KosovaPress, se vendimi pA�r pjesA�marrje apo jo nA� kA�tA� tryezA�, do tA� bA�het i ditur sot.

Temat: