08:45 / E Premte, 13 Prill 2018

Lekaj nA�nshkruan marrA�veshje me ndA�rmarrjen Infrakos Sh. A. dhe Asociacionin Kosovar tA� Motorizimit

Sot, Ministri i InfrastrukturA�s, Pal Lekaj, nA� kuadA�r tA� aktiviteteve pA�r tA� rritur standardet dhe sigurinA� nA� komunikacionin rrugor, do tA� nA�nshkruajA� marrA�veshje bashkA�punimi me ndA�rmarrjen Infrakos Sh. A. dhe me Asociacionin Kosovar tA� Motorizimit a�?AMRKSa�?.

Ky takim zhvillohet me datA�n 13 prill, e premte, nA� Kabinetin e Ministrit, me fillim nga ora 10:00.

KujtojmA� qA� Ministri Lekaj, nA� kuadA�r tA� KA�shillit pA�r Siguri nA� Komunikacionin Rrugor, e ka shpallur vitin 2018 si vit tA� sigurisA� nA� komunikacionin rrugor.