17:18 / E Shtunë, 28 Prill 2018 / indeksADMonline

Lidhja mes dy homoseksualeve fshehtazi nga familja

I dashuri im nuk do i tregojë kurrë familjës ose miqeve të tij se është homoseksual. Ai po humb kohën time.

Ai është 34 vjec, ndërsa une 28. Ne kemi qenë se bashku për një vit, shkruan ‘The sun’, transmeton Indeksonline.

Ndihem sikur po jetojë në gënjeshtër dhe duhet t’i tregojë familjes së tij për seksualitetin e tij.

A mund të kemi një të ardhme nëse ai nuk dëshiron të njëjta gjëra si unë. Nuk mund të shoh këtë mënyrë të funksionimit të lidhjes nëse nuk jemi të relaksuar me familjet tona.

Psikologia thotë:

Ndoshta familja e tij është më homofobike se sa e jotja.
Shpjegoni se e doni atë dhe do të donit të takoheni me njerëzit e tij, pa asnjë presion që ai të jetë i hapur për seksualitetin e tij .
Nëse jeni futur si mik, ata mund të njohin ju si një person, nëse jo ende si partner.