19:22 / E Diele, 03 Dhjetor 2023 / AR

Linda, Yllit: Jam për t’u parë, jo për t’u prekur

Lindita Halimi sot e pati një bisedë për veten me Bucin dhe Blerandon.

Buci i tha asaj se e ka mendjen e madhe dhe se ka vetbesim të madh.

“E tepron nganjëherë e ka mendjen e madhe. Ta kish pasë mendjen e madhe për zërin që e ka, por për pamje nuk mundesh ta kesh mendjen e madhe dhe e me u fokusu meshkujt në ty”, ka thënë Buci.

Pas kësaj deklarate të Bucit reagoi edhe Blerando që tha: “E ka shumë mendjen e madhe akoma nuk e di që nuk e kupton publiku”.

Kurse Lindita ua ktheu: “Nuk më duhet vëmendja e meshkujve, unë jam për tu pare e jo për tu prekur. Mbretëreshat nuk preken”.