16:33 / E Mërkurë, 12 Gusht 2020

Lista e filmave romantik, që duhet t’i shihni këtë verë

Nëse jeni me pushime dhe për momentin s’ndodheni në plazh, me siguri jeni duke kërkuar për një film të mirë.

Lërini për në vjeshtë filmat romantikë dhe ktheni sytë nga thriller-at erotikë! Lista e filmave më poshtë ka histori sa seksi aq edhe të frikshëm! Drama psikologjike, krime dhe pak doza horrorri të kombinuar me eros do t’ju mbajnë në suspancë për ca orë të mirë. 

Të gjitha kanë një të përbashkët: historitë pikante të dashurisë!

#1. Terminal

Dyfish vapë: Filmi që duhet të shihni sot!

#2. Sleeping With the Enemy

Dyfish vapë: Filmi që duhet të shihni sot!

#3.Thelma

Dyfish vapë: Filmi që duhet të shihni sot!

#4. Die Another Day

Dyfish vapë: Filmi që duhet të shihni sot!

#5. Blind

Dyfish vapë: Filmi që duhet të shihni sot!

#6. A Simple Favor

Dyfish vapë: Filmi që duhet të shihni sot!

#7. Closer

Dyfish vapë: Filmi që duhet të shihni sot!

#8. Indecent Proposal

Dyfish vapë: Filmi që duhet të shihni sot!

#9. A Kind of Murder

Dyfish vapë: Filmi që duhet të shihni sot!

#10. Before I Go to Sleep

Dyfish vapë: Filmi që duhet të shihni sot!

#11. Sliver

Dyfish vapë: Filmi që duhet të shihni sot!