13:47 / E Enjte, 03 Tetor 2019

Tipat e burrave, që gratë zgjedhin shpesh është i ndikuar nga baballarët e tyre

Marrëdhënia midis babait dhe vajzës është unike. E mirë apo e keqe gjithmonë do të ketë një lidhje midis tyre.

Andaj kjo gjë edhe ka tërhequr vëmendjen e psikologëve, të cilët kanë zbuluar se prania, por edhe mungesa e babait kanë ndikim në edukimin e vajzave të tyre.

Prindërit mund të tregojnë sjellje, mendime pa ndonjë qëllim, mirëpo te fëmija ato mund të kenë ndikim të madh.

Këto janë disa arsyjet:

Prindërit vendosin mënyra të sjelljes.

Dashuria e prindit mund të ndikojë që të parandalohet marrja e vendimeve të këqija.

Mungesa e prindërve bënë që disa vajza të jenë më të paqëndrueshme./Indeksonline/.